linde wmo

Team van LindeAdvies

Najat Azahaf: MSc, Psycholoog, Zorgadviseur

Najat is in 2009 afgestudeerd in Ontwikkelingspsychologie en in 2012 afgestudeerd in Klinische psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft zij een master Beleid, Communicatie en Organisatie gedaan en de Leadership Academy gevolgd. Na haar afstuderen is zij gaan werken in de GGZ als psycholoog voor zowel kinderen als volwassenen en is sinds 2009 werkzaam bij Stichting De Linde als zorgadviseur en psycholoog. Zij is bekwaam geworden in diagnostiek en verscheidene behandelmethodieken, waaronder EMDR, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie en trainingen zoals assertiviteitstraining en leefstijltraining.

Denise Ras: MSc, Psycholoog, Zorgadviseur, Cognitief Gedragstherapeut (VGCT)

Denise is in 2009 afgestudeerd in Klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna is zij gaan werken als psycholoog bij Interapy en Arkin. Zij heeft ervaring in het geven van psychologische behandelingen voor uiteenlopende klachten, maar is met name gespecialiseerd in angst- en stemmingsstoornissen bij volwassenen. Denise heeft tevens haar opleiding tot cognitief gedragstherapeut afgerond (lid van de VGCT). Sinds 2013 werkt Denise met veel plezier als zorgadviseur en psycholoog bij De Linde.

Femke Meijer:

Femke haar opleidingen zijn: MBO SPW, HBO Kunstzinnige Therapie.

Femke is sinds 2008 werkzaam bij Stichting De Linde. Zij is begonnen als ambulant zorgverlener waarna zij doorgegroeid is tot zorg coördinator en zorgadviseur. Haar werkzaamheden als zorg coördinator zijn gericht op de dagbesteding.  Zij draagt zorg voor de kwaliteit van de begeleiding en de jaarlijkse evaluaties van de cliënten. Daarnaast is Femke de schakel tussen onder- aannemers en ouders of andere zorgaanbieders die betrokken zijn bij betreffende cliënten. Haar expertise ligt op het gebied van het intake proces bij nieuwe aanmeldingen om vervolgens een passende CIZ aanvraag vorm te geven en in te dienen.

Femke ondersteunt de zorgadviseurs per regio bij nieuwe aanmeldingen en houd het overzicht bij van alle in- en uitstroom. Daarnaast is zij de contactpersoon van alle buitengebieden waar wij mee samenwerken.

 

© 2014 LindeAdvies | Website Studio Typo Dynamo | Inloggen webredactie